SGA Fastigheter

Allmänhetens skridskoåkning tillbaka på Tele2 Arena

Stockholms Stad och Stockholm Globe Arenas bjuder in till fri skridskoåkning för allmänheten på Tele2 Arena, den 13 december mellan klockan 14.00-17.00.

Nu på onsdag den 10 december är det dags för säsongens första bandymatch på Tele2 Arena när Hammarby tar emot Villa. I och med denna isläggning på arenan så bjuder Stockholm Globe Arenas, tillsammans med Stockholms Stad, in allmänheten att åka skridskor på världens bästa arena nu på lördag.

– Vi är väldigt glada över att kunna öppna upp stadens nyaste arena för alla Stockholmare. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att uppleva denna mäktiga byggnad, och samtidigt få en kombinerad motions- och stadsupplevelse, säger Emilia Bjuggren, (S) Idrottsborgaråd i Stockholms Stad.

– Med Allmänhetens åkning vill vi bjuda in Stockholmarna till att åka skridskor i en större arena, vilket i sig annars är svårt att göra i storstan, men framförallt till möjligheten att uppleva årets arena nere från innerplan, säger Daniel Stålbo, Marknads & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas.

Allmänhetens åkning sker i år den 13 december mellan 14-17 då Tele2 Arena öppnas upp och alla kan komma och åka på den is som där ligger.

Praktisk information om Allmänhetens åkning på Tele2 Arena, 13 december:

• Entré D är öppen för ingång till arenan mellan från 14.00. Åkningen avslutas kl. 17.00
• Ombyte till skridskor kan ske vid bänkar vid isen – minimera gärna er packning
• Hjälm rekommenderas starkt
• Klubba och puck/boll kan användas, dock endast inom specifikt angivet område

För mer information kontakta:
Daniel Stålbo, Marknads- & Kommunikationschef Stockholm Globe Arenas
Tel: 08-600 93 52 Mail: daniel.stalbo@globearenas.se