SGA Fastigheter

Tele2 Arena vald till världens näst bästa arena

PRESSMEDDELANDE 2014-02-25

I konkurrens med 18 andra världsarenor kammade Tele2 Arena hem en ärofylld andra plats i tävlingen ”Stadium of the Year”. Detta genom en global omröstning på webbsidan StadiumDB.com, där 18 nominerade arenor deltog. StadiumDB.com är en världsledande webbsida för fotbollsarenor och samlar över 1500 arenor världen över i sin databas.
För fjärde året i rad arrangerades tävlingen Stadium of the Year. Webb-omröstningen pågick mellan den 22 januari till den 23 februari 2014 och röster inkom från 105 länder runt om i världen.
– Det är alltid trevligt med ett erkännande och extra kul att människor från hela världen uppmärksammat Tele2 Arena, säger Mats Grönlund, VD, SGA Fastigheter AB
– Detta är ett kvitto på att vi byggt en arena i världsklass, säger kultur- och fastighetsborgarrådet Madeleine Sjöstedt (FP)
Läs mer om utmärkelsen här.

För mer information, kontakta gärna:
Helena Ågren, kommunikations- och marknadschef SGA Fastigheter, tel: 08-508 353 32

Om SGA Fastigheter
SGA fastigheter AB är ett helägt dotterbolag inom Stockholm Stadshus AB. Företaget äger, förvaltar och utvecklar de fem sport- och evenemangsarenorna; Ericsson Globe, Tele2 arena, Hovet, Söderstadion och Annexet samt attraktionen SkyView. SGA Fastigheter äger också Tolv Stockholm, en nöjesdestination i gatuplan till Tele2 Arena. www.sgafastigheter.se