SGA Fastigheter

Tolv Stockholm firar ett år med internationella DJs

Tolv Stockholm fyller ett år helgen den 24-25 oktober. Det firas med en fullproppad kalashelg med artister som internationella DJn Paul Oakenfold samt Catfight som ligger etta på Itunes. Dessutom gästas kalaset av Monday Bar och komikern Peter Wahlbeck. Hela Tolv Stockholm förvandlas till en riktig folkfest med något för alla smaker.

Mycket har hänt sedan Tolv Stockholm slog upp dörrarna. De senaste nyheterna är att Spendrups har öppnat en ny Norrlands Guld-bar mitt i Tolv, O’learys har öppnat systerrestaurangen Boston Grill och restaurang Printz är finalist i kategorin Årets Krogmiljö i Restauranggalan som går av stapeln den 3 november. Under året har det dessutom tillkommit en second screen spelvägg, golfsimulatorer och mer därtill. Till helgen då Tolv Stockholms ettårsfirande drar igång, visar Tolv Stockholm upp sig på bästa sätt tillsammans med alla nya och gamla vänner.

–          Nu när Tolv Stockholm fyller ett år vill vi bjuda in stockholmarna till en härlig jubileumsfest! Under ettårshelgen visar vi upp våra nya satsningar och gästas av internationella djs, säger Stefan Prucha, chef för Tolv Stockholm.

Firandet börjar på fredagen med happy hour-priser från 16-19 och pågår ända till lördag natt och består av liveframträdanden och djs på flera av restaurangerna.  Bland annat kommer DJ Catfight bestående av Denise Lopez och Jennifer Love som nyligen släppt en ny singel och ligger på första plats på Itunes, spela. Dessutom gästar internationellt erkände Paul Oakenfold och Monday Bar Solidaritet Arena. På lördag kommer även komikern Peter Wahlbeck till Printz och uppträder.


TOLV STOCKHOLM FIRAR ETT ÅR!

Fredag den 24 oktober
Happy hour – bra priser i alla barer mellan kl. 16-19.
– DJ Catfight med Denise Lopez och Jennifer Love spelar klockan 17-21 på Printz.
– Både O’learys och Boston Grill gästas av liveband vid flera tillfällen under kvällen.
– Tacobar gästas av DJ Qute.

Lördag den 25 oktober
Happy hour – bra priser i alla barer mellan kl. 16-19.
– DJ Paul Oakenfold och Monday Bar spelar på Solidaritet Arena.
– DJ Catfight med Denise Lopes och Jennifer Love spelar vid entrén.
– Komikern Peter Wahlbeck kör stand-up klockan 18:30 – 19:15 på Printz.
– Tacobar gästas av DJ Qute.

– O’learys och Boston Grill gästas av liveband vid flera tillfällen under kvällen.

Under helgen kommer flera tävlingar lanseras under hashtaggen #TolvStockholm och https://www.facebook.com/tolv.stockholm

Länk till helgens firande:
http://www.tolvstockholm.se/jubileumsfest/

För mer information, kontakta gärna:
Stefan Prucha, chef Tolv Stockholm 08-508 353 31, stefan.prucha@sgafastigheter.se